Descargar EBOOK Guia elecció gourmand 2018 autor FELIX LLOVELL gratis online


Descargar EBOOK Guia elecció gourmand 2018 autor FELIX LLOVELL gratis online Título Del Libro: Guia elecció gourmand 2018
El editor: AROLA
ISBN 13: 9788494785702
Idioma del libro: ES
El autor del libro: FELIX LLOVELL
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.54 Mb

Read full description of the books:Ja tenim una nova edició —la vint-i-set— de la Guia Elecció Gourmand, la corres­ponent a l’any 2018. Des de l’any 1992 es publica anualment, per iniciativa de l’Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística, sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i, des del 2008, amb l’edició d’Arola Editors.

La Guia continua tenint el mateix objectiu: publicar un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l’edició de 1998 s’inclouen també una selecció acurada de restaurants i d’hotels d’altres llocs d’interès gastronòmic i turístic de la resta d’Espanya i de les zones més turístiques de França, Mònaco i Alemanya. En total, aquest volum aporta informació d’uns 600 establiments que interessen al gourmand.

Els restaurants d’Andorra i Catalunya s’han puntuat sobre 10, després fer-ne la corresponent visita, així com les opinions que ens remeten els lectors. PQ (Pendent de Qualificació) s’aplica si, per canvi de xef o recent inauguració, l’establiment no s’ha pogut visitar abans de tancar l’edició.

El criteri fonamental de la valoració establerta en aquesta edició de la guia és el següent: cuina, màxim 7 punts (producte, elaboració, maridatge de sabors, creativitat, textures, presentació i relació qualitat/preu); celler, màxim 1 punt; decoració, marc, servei i detalls, màxim 3 punts. La màxima puntuació, doncs, és de 10 punts. La guia només inclou els que assoleixen 5 o més punts.

En el cas dels hotels, s’indica la categoria, expressada en estrelles, que els ha estat atorgada per l’Administració.

En l’estructura de la guia s’ha seguit el criteri alfabètic, amb preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, per les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats.

Els preus que s’esmenten són orientatius i sempre s’expressen en euros, referits a l’any 2017. En els hotels s’indica el preu de l’habitació doble, només dormir. Quan s’indiquen dos preus, el primer es refereix a la temporada més baixa i el segon a la més alta, tot i que entre tots dos hi poden haver preus intermedis.

Des d’aquí, donem les gràcies a tots els que han fet possible la seva realització.


El autor es FELIX LLOVELL escribió un interesante libro titulado Guia elecció gourmand 2018. El libro de la publicó la editorial AROLA, y en este momento por el libro de Guia elecció gourmand 2018 PDF ISBN (9788494785702) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Guia elecció gourmand 2018 EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FELIX LLOVELL, que te pueden gustar, igual que el libro de Guia elecció gourmand 2018 EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Guia elecció gourmand 2018 EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Guia elecció gourmand 2018 PDF
Descargar en EPUB Guia elecció gourmand 2018 EPUB
Descargar en DOC Guia elecció gourmand 2018 DOC
Descargar en TXT Guia elecció gourmand 2018 TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Guia elecció gourmand 2018


Nicolas

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Ruben

La energía de texto

Noa

Es necesario leer cada

Lucas

El atractivo de la carátula y controvertido de la historia.

Elena

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Guia elecció gourmand 2018 autor FELIX LLOVELL gratis online

PDF: guia-elecci-gourmand-2018.pdf Guia elecció gourmand 2018 PDF
EPUB: guia-elecci-gourmand-2018.epub Guia elecció gourmand 2018 EPUB
DOC: guia-elecci-gourmand-2018.doc Guia elecció gourmand 2018 DOC
TXT: guia-elecci-gourmand-2018.txt Guia elecció gourmand 2018 TXT