Descargar EBOOK Violeta i la perla d orient autor HARRIET WHITEHORN gratis online


Descargar EBOOK Violeta i la perla d orient autor HARRIET WHITEHORN gratis online Título Del Libro: Violeta i la perla d orient
El editor: BLUME
ISBN 13: 9788417254216
Idioma del libro: ES
El autor del libro: HARRIET WHITEHORN
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.66 Mb

Read full description of the books:La Violeta viu amb un gat que es diu Púding (de fet, el seu nom complet és Púding de Toffee Enganxós), la seva mare, la Camila Cler, que és dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que és arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increïblement endreçat; a la part de darrere de l’edifi ci hi ha un gran jardí que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta és la Rosa; la seva família viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta. La Violeta fa moltes activitats després de l’escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fi ns i tot té un calendari especial per saber on ha d’anar cada dia. L’activitat preferida de la Violeta és l’escalada, i per això en fa dues vegades a la setmana. Com que és fi lla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Això de vegades és una mica avorrit, però també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d’un restaurant en francès, preparar un còctel perfecte i jugar al pòquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d’ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.


El autor es HARRIET WHITEHORN escribió un interesante libro titulado Violeta i la perla d orient. El libro de la publicó la editorial BLUME, y en este momento por el libro de Violeta i la perla d orient PDF ISBN (9788417254216) es necesario pagar 12.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Violeta i la perla d orient EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor HARRIET WHITEHORN, que te pueden gustar, igual que el libro de Violeta i la perla d orient EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Violeta i la perla d orient EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Violeta i la perla d orient PDF
Descargar en EPUB Violeta i la perla d orient EPUB
Descargar en DOC Violeta i la perla d orient DOC
Descargar en TXT Violeta i la perla d orient TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Violeta i la perla d orient


Mario

Excelente obra - leer todo!

Ruben

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Rocio

Magnífico libro!!!

Nicolas

No puedo creer que escribió este libro mentalmente la persona sana.

Ainhoa

El único libro que he leído por 1 día
Añadir comentario
Descargar EBOOK Violeta i la perla d orient autor HARRIET WHITEHORN gratis online

PDF: violeta-i-la-perla-d-orient.pdf Violeta i la perla d orient PDF
EPUB: violeta-i-la-perla-d-orient.epub Violeta i la perla d orient EPUB
DOC: violeta-i-la-perla-d-orient.doc Violeta i la perla d orient DOC
TXT: violeta-i-la-perla-d-orient.txt Violeta i la perla d orient TXT