Descargar EBOOK El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) autor LAURA GALLEGO gratis online


Descargar EBOOK El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) autor LAURA GALLEGO gratis online Título Del Libro: El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1)
El editor: MONTENA
ISBN 13: 9788490439326
Idioma del libro: ES
El autor del libro: LAURA GALLEGO
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.48 Mb

Read full description of the books:El món de l'Axlin està infestat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen.

L'Axlin ha crescut sent conscient que qualsevol dia li pot tocar a ella. La gent del seu poble ha sobreviscut als monstres durant generacions i han après a evitar-los tant com han pogut. Però un dia, l'Axlin descobreix que existeixen molts tipus de monstres diferents, que cada poble s'enfronta als seus malsons particulars i que hi ha criatures que no coneix i de les quals no sap com defensar-se.

Axlin és l'escriba del seu poble. L'única que sap llegir i escriure. Per això, ningú del seu voltant comprèn realment la importància de la seva feina. Però ella s'ha proposat investigar tot el possible sobre els monstres i plasmar els seus descobriments en un llibre que pugui servir de guia i de protecció a altres persones. Per aquest motiu decideix anar-se'n amb els quincallaires i començar una ruta per aplegar la saviesa ancestral dels pobles en la seva precària lluita contra els monstres. Això no obstant, al llarg del seu viatge descobrirà coses que mai no s'hauria imaginat quan va marxar.
El autor es LAURA GALLEGO escribió un interesante libro titulado El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1). El libro de la publicó la editorial MONTENA, y en este momento por el libro de El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) PDF ISBN (9788490439326) es necesario pagar 16.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LAURA GALLEGO, que te pueden gustar, igual que el libro de El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) PDF
Descargar en EPUB El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) EPUB
Descargar en DOC El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) DOC
Descargar en TXT El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1)


Lucas

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Samuel

Fácil de leer para un día nublado

Paula

a mí en general no me gustó el libro

David

hay una interesante página

Maria

Acogedor libro que nos enseña a ver cosas de menor importancia, la felicidad en las pequeñas cosas!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) autor LAURA GALLEGO gratis online

PDF: el-bestiari-de-l-axlin-guardians-de-la-ciutadella-1.pdf El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) PDF
EPUB: el-bestiari-de-l-axlin-guardians-de-la-ciutadella-1.epub El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) EPUB
DOC: el-bestiari-de-l-axlin-guardians-de-la-ciutadella-1.doc El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) DOC
TXT: el-bestiari-de-l-axlin-guardians-de-la-ciutadella-1.txt El bestiari de l axlin (guardians de la ciutadella 1) TXT