Descargar EBOOK En caratallada i els altres autor JAUME COPONS gratis online


Descargar EBOOK En caratallada i els altres autor JAUME COPONS gratis online Título Del Libro: En caratallada i els altres
El editor: S.A. EDITORIAL LA GALERA
ISBN 13: 9788424641689
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JAUME COPONS
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 571 Kb

Read full description of the books:En Jan sent una por inexplicable quan sap que ha d´anar d´excursió. El nom de la muntanya on anirá li provoca unes sensacions desagradables, tot i que sap que no hi ha cap motiu per sentir-se així. Les mitges históries que sent sobre en Caratallada, un bandit que corria per la zona on aniran a dinar, no ajuden pas a tranquil·litzar-lo. Ni la nuvolada que treu el nas d´improvís per la serralada. La tempesta els enxampa de tornada al mas on han deixat l´autocar. El grup que tanca la filera, el d´en Jan, s´equivoca de trencall i es perden. Per sort s´amaguen en una cova. Peró potser, després de tot, no han tingut tanta sort. Estan sols, perduts, cau un xáfec dels que feia temps que no es veien i el record d´en Caratallada i els seus crims els assetja entre les ombres. Peró estan junts, i només se´n sortiran si fan pinya. I ara tindran l´oportunitat de coneixe´s millor. Al cap i a la fi, les coses no són mai el que semblen.


El autor es JAUME COPONS escribió un interesante libro titulado En caratallada i els altres. El libro de la publicó la editorial S.A. EDITORIAL LA GALERA, y en este momento por el libro de En caratallada i els altres PDF ISBN (9788424641689) es necesario pagar 8.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro En caratallada i els altres EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAUME COPONS, que te pueden gustar, igual que el libro de En caratallada i els altres EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de En caratallada i els altres EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF En caratallada i els altres PDF
Descargar en EPUB En caratallada i els altres EPUB
Descargar en DOC En caratallada i els altres DOC
Descargar en TXT En caratallada i els altres TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro En caratallada i els altres


Nicolas

Mariposas en mi estómago muerto....

Izan

La primera reseña que me ha invertido pedacito de su alma...

Adriana

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Carlos

No esperaba esa perversa fantasía
Añadir comentario
Descargar EBOOK En caratallada i els altres autor JAUME COPONS gratis online

PDF: en-caratallada-i-els-altres.pdf En caratallada i els altres PDF
EPUB: en-caratallada-i-els-altres.epub En caratallada i els altres EPUB
DOC: en-caratallada-i-els-altres.doc En caratallada i els altres DOC
TXT: en-caratallada-i-els-altres.txt En caratallada i els altres TXT